За нас

За нас

Преди дестилация в Роуз Дивайн

НАШАТА ИСТОРИЯ / ЗА НАС
ROSE DIVINE е семейна компания с традиции в производството на розово масло и розова вода. Благодарение на уникалната природа и климат на Българската розова долина, продуктите ни са с чист и натурален произход.
Нашата философия е да работим за здравословен начин на живот, използвайки лечебните свойства на билките и растенията.
В Rose Divine комбинираме съхранените във времето традиции за производство на етерични масла и флорални води със съвремените технологии, представяйки продуктите по нов модерен начин – лесни за употреба в ежедневието.
Ние обхващаме и контролираме всички процеси по пътя на създаване на крайния продукт. От грижата за нашите собствени насаждения, внимателното бране на цветчетата до момента, в който държите в ръцете си натурален и уникален продукт ROSE DIVINE.

Планините и горите изобилстват от диворастящи естествени и ценни билки като хвойна, бор и див здравец, които са подходящи за извличане на етерични масла, много видове екстракти и сушене на субстанции. Нашите насаждения получават максимално слънце през деня, за да развият своите качества и се берат внимателно в ранна сутрин, след което се отправят към дестилерията.
Тероарът на почвата в с. Розино е идеален за отглеждане на най-богатата на аромати Rosa Damascena и различни култивирани и диворастящи билки, а близостта на дестилацията означава, че в етапите от брането до  производството на розово масло не се губи ароматно вещество.

Брандът Роуз Дивайн

Нашият екип

Евгени Спиров

Директор

Дария Спирова

Маркетинг и Реклама

Искра Стайкова

Технолог

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ
НАШЕТО СЕМЕЙСТВО

Абонирайте се
за бюлетина ни

За да не пропускате нашите специални

предложения и отстъпки