Как да поръчам

КАК ДА ПОРЪЧАМ

Поръчката в нашия сайт е изключително лесна, за да поръчате успешно, следвайте следните стъпки:

Стъпка 1:
След като сте избрали желания от вас продукт натиснете бутона Добави, изберете  количеството на продукта и вида доставката. Ако желаете, може да продължите пазаруването връщайки се към артикулите, като в кошницата се запазва това, което сте поръчали до момента.
Стъпка 2:
Когато решите да финализиране на поръчката си, натиснете бутона Добави и попълнете задължителните полета, означени със звезда като посочите трите си имена, точния адрес /или офиса на куриерите/, където желаете да получите пратката, e-mail и телефон за връзка. Полетата за фактура и данни на фирма не са задължителни и се попълват само от клиенти желаещи фактура. Ако не желаете фактура, не маркирайте нищо. Натиснете бутона Добави в долната част на прозореца, за да финализирате поръчката. В случай, че сте забравили някое от полетата, програмата ще Ви върне автоматично да попълните пропуснатото.
Стъпка 3:
Ако поръчката Ви е приета, ще получите автоматизирано съобщение на посочения в поръчката имейл, затова е необходимо да проверите пощата си. Ако не получите потвърждение на имейла си за направената поръчка, то тя е била неуспешна и в нашата база данни няма постъпила заявка. В такива случаи Ви препоръчваме да ни пишете на имейла или да ни потърсите на телефона за връзка, може да използвате и скайп за контакт с нас. На всички въпроси ще Ви се отговори изчерпателно и професионално.
Стъпка 4:
Когато направената от Вас поръчка е успешна ние ще ви се обадим до 24 часа,  за да потвърдите заявката си (за лоялни и постоянни клиенти не е задължително потвърждение по телефон). 
Поръчките направени след 16,00 часа в делничен ден се обработват на следващия ден. Поръчките направени  в събота и неделя се обработват и изпращат в понеделник.
Начин на доставки:
– до офис на Спиди или Еконт
– до адрес на Клиента 

Всяка поръчка се изпраща с безплатна опция ПРЕГЛЕД.
Ако вашето населено място се обслужва по график от куриерите, ние ще Ви уведомим при потвърждаването на поръчката за точната дата на получаване.
Продуктите се доставят до всяко селище в страната.

 

ПРИСЪЕДИНЕТЕ СЕ КЪМ
НАШЕТО СЕМЕЙСТВО

Абонирайте се
за бюлетина ни

За да не пропускате нашите специални

предложения и отстъпки